La CUP d’Arenys de Munt creu que el pressupost municipal s’adequa al context actual i que és positiu pel poble

A l’informatiu anirem parlant amb els representants dels diferents grups de l’oposició sobre les aportacions que han fet al pressupost municipal 2021, i comencem amb la Cup.

La CUP no va voler reunir-se amb el govern fins que el Pressupost no fos presentat al Consell del Poble perquè volien que primer fossin els ciutadans els qui valoressin els comptes. Així doncs va ser aquest dilluns quan el regidor de la CUP, Guiu Muns, va reunir-se amb l’Alcalde, Josep Sánchez, per tal de traslladar-li un seguit de consideracions, reflexions i propostes respecte a l’esborrany del pressupost que els havia fet arribar. En parla Guiu Muns.

Guiu Muns afirma que el pressupost reflecteix la estratègia que vol seguir un govern i per aquest motiu creu que és més eficaç conèixer al detall les partides que realitzar propostes que difícilment seran acceptades pel govern.

Concretament, pel que fa a l’àmbit d’Igualtat, Guiu Muns explica que van demanar que es detallés quines activitats es volen fer amb la partida corresponent i van realitzar propostes al respecte.

Desprès d’analitzar els números, el regidor de la CUP afirma que es tracta d’un pressupost adequat al context que vivim actualment.

Per últim, sobre el sentit del vot en el ple de pressupostos, Guiu Muns explica que el decidiran en una assemblea però ja avança que difícilment serà un vot en contra.

Des de la CUP es mostren molt satisfets amb la predisposició de l’Alcalde i del seu equip de govern de treballar conjuntament. El pressupost municipal es portarà a aprovació en el ple que tindrà lloc el dia 28 d’aquest mes de gener.