La CUP afronta el darrer any de mandat demanant el reglament d’habitatge social i esperant les Eleccions amb entusiasme

Aquests tres propers dies, avui, demà i demà passat, són els tres últims del mes d’agost, i ens sembla una bona ocasió per fer una petita ronda informativa amb els grups a l’oposició per saber com afronten el nou curs polític que arrenca ara al setembre, con la canalla. I ben aviat que arrenca. També com els nens, el mateix dia 5, ja estan cridats a l’aula, o en aquest cas, a la sala de plens, perquè hi ha sessió plenària municipal ordinària corresponent al mes de setembre. Però més enllà d’això, comença un curs polític que acabarà amb unes Eleccions Municipals el dia 28 de maig, per tant, és el darrer curs d’un mandat i, qui més qui menys, ho afronta amb un ull posat al dia a dia i un altre ull posat a les eleccions. Ens interessa conèixer en quins temes farà èmfasi l’oposició, què creuen que és urgent i vital canviar d’aquí a final de curs, i amb quin optimisme afronten els preparatius electorals. Avui és el torn de fer tot això amb la CUP, la Candidatura d’Unitat Popular.

El seu regidor, Guiu Muns Roura, diu que serà un any que el govern acabarà grans obres en un curt període de temps, però no n’ha fet l’habitaul crítica electoralista. Diu que això ja ho diran altres grups a l’oposició. Entenen que són projectes que porten molta tramitació i és normal acabar-los al tram final de mandat. Pròpiament des de la CUP, insistiran en la creació de la comissió per elaborar el reglament d’habitatge social, i vetllaran perquè el govern tiri endavant totes les propostes que es pugui de es que la ciutadania va presentar al procés de Pressupost Participatiu, encara que no fossin les més votades. També treballen en la modificació de l’ordenança de tinença d’animals domèstics per fer una normativa animalista però amb sentit i sense duplicitat legislativa.

Afronten el final de mandat amb l’entusiasme de veure com valorarà la gent la forma de treballar de cada partit, en especial la que han aplicat des de la CUP, amb una política constructiva, amb entesa i teixint ponts entre tots.