La consellera de Salut, Alba Vergés, va visitar ahir dimecres Arenys de Munt

La consellera va passejar per la riera acompanyada de l’alcalde, Josep Sánchez, i el subdelegat del Govern a Barcelona, Carles Prieto. També van visitar Arenys de Mar La voluntat era conèixer in situ els efectes del temporal. Alba Vergés va lamentar la mort del veí d’Arenys de Munt i va dir que ara el que cal es fer costat als ajuntaments i a la família. Precisament aquest matí s’ha fet un minut de silenci, davant l’ajuntament.

Per la seva part, el subdelegat del Govern a Barcelona, Carles Prieto, va dir que han volgut venir per veure de primera mà els efectes del temporal. Ara es demanarà un informe de les destrosses per veure com es pot ajudar.

D’altra banda, recordem que el Consell Comarcal del Maresme emet certificats meteorològics per tramitar les assegurances ja que moltes reclamen l’aportació d’un certificat meteorològic per donar cobertura als desperfectes ocasionats per fenòmens com la pluja, el vent o les glaçades.

Els maresmencs i maresmenques que es trobin en aquesta situació poden sol·licitar el certificat al Consell Comarcal del Maresme. Es pot tramitar a través del web del consell.