La consellera de cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, va assistir a la inauguració de les obres de reforma de El Centre

La consellera va comentar que estava molt contenta de ser a Arenys de Munt i de participar a la inauguració de les obres d’un centre amb tanta historia. També va remarcar la importància dels ateneus i de la cultura en general.

A l’acte també va participar el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, que va dir que tot i les adversitats actuals, la renovació del centre és una mostra de que la cultura és viva.

Per la seva part, la regidora de cultura de l’ajuntament d’Arenys de Munt, Tònia Vila, va dir que tot i la situació actual, estan molt contents d’inaugurar aquestes obres, en les que l’ajuntament hi ha donat i donarà suport en les següents fases que queden per fer.

I finalment el president de El Centre, Esteve Torrent, també es va mostrar content que desprès de tanta feina hagin pogut inaugurar, i que el centre sigui un referent de la cultura al poble.