La Caseta Amagada no obrirà al setembre perquè ha tingut poques preinscripcions

La llar d’infants La Caseta amagada no obrirà el curs que ve. Les preinscripcions de nens i nenes que van acabar divendres passat no han estat suficients perquè la direcció del centre es plantegi obrir al setembre. Així ens ho han explicat des de La Caseta Amagada. Es veu que el volum d’infants preinscrits no era suficient i no podran obrir les aules al curs 2021-2022. La directora del centre, Àngels Salichs Pont, ha comentat que ara per ara, amb aquestes xifres a la mà, no es plantegen obrir, però no descarta que de cara al setembre arribi gent nova a viure al poble i pugui acabar obrint.

Aquestes baixes xifres d’inscripcions tenen un motiu, segons Àngels Salichs. Al seu entendre la raó principal ha estat el preu de la quota, bastant més cara que al centre públic. Diu, però, que el fet d’haver estat un curs i mig tancat no ha estat determinant.

I com sol passar, l’alegria va per barris. Si a La Caseta Amagada no podran obrir, on si que tenen el curs garantit és a La Petjada. A l’escola bressol municipal, pública, si que hi ha suficients infants preinscrits per arrencar al setembre. No ha quedat llista d’espera, i tothom que vulgui anar-hi i s’hagi preinscrit hi podrà portar els infants. Aquesta és l’entrevista que hem mantingut amb Agnès Pueyo Mamé, directora de La Petjada