La brigada té quatre persones més per millorar enjardinaments i aviat es podran demanar les subvencions 2020

Les 4 persones contractades a través de Pla d’Ocupació del Consell Comarcal ja han començat les seves tasques. Aquestes contractacions permeten, entre d’altres, reforçar a la brigada municipal en les tasques de neteja i millora de les vies públiques i manteniment d’espais verds i enjardinament.

L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, confia en què aquest reforç, juntament amb l’increment de plantilla de la brigada, serveixi per notar una millora en l’espai públic.

A més a més, aquest Pla d’Ocupació contempla la plaça d’un administratiu que ajudarà en la campanya de millora de la recollida selectiva.

I per altra banda s’espera a l’aprovació del pressupost per poder tirar endavant les subvencions d’enguany. Sánchez avança que han simplificat el nombre de subvencions per oferir una atenció dedicada i que estan treballant per agilitzar la gestió de les sol·licituds. Està previst que la línia de subvencions es centri en els àmbits de Benestar social, Cultura, Ensenyament o subvencions dedicades a les entitats del poble.

D’altra banda, Sánchez avança que aquest any es tornarà a convocar la subvenció per la modernització de les urbanitzacions.

Recordem que el Pressupost 2020 es portarà a votació al ple del proper 23 de gener.