La brigada municipal te un nou vehicle, un camió amb grua, que des d’ahir ja treballa pel poble

El vam veure ja ahir a la plaça fent la seva primera missió. Repartir les gàbies de taules i cadires que faran falta per als actes de la Breda de Plaça. Aquest vehicle se suma a dues furgonetes noves, híbrides, per la brigada, i una moto 100% eléctrica per la Policía Local que van arribar al municipi el es de febrer. Les dues furgonetes van logotipades amb l’escut i el nom de l’Ajuntament d’Arenys de Munt a les portes. La moto porta la simbologia policial i tant és apta per anar pel poble com per muntanya. I fa uns mesos un nou cotxe policial sbstitueix el SEAT León policial que era de lloguer. És un Kia i és híbrid. Aquest cotxe va arribar uns mesos més tard de l’estrena de la moto elèctrica que també fan servir els agents de policia. Aquest cotxe hagués hagut d’arribar 8 mesos abans s’ha es va endarrerir pels retars que hi ha en l’entrega de cotxes i materials per a la seva fabricació. És el mateix que ha passat amb el camió pluma protagonista de la informació d’avui. El KIA policial és un rènting i el canviaran d’aquí a 4 anys. A finals d’aquest 2022 s’acaba el rènting de l’altre cotxe policial, l’Ateca, i es canviarà també per un vehicle nou.

Els vehicles nous de la brigada substitueixen vehicles molt vells, de pràcticament 20 anys i de gasoil. Es van comprar l’any passat a través d’una compra agregada però fins al febrer no es van poder estrenar. Uns dies després va arribar també una altra furgoneta, també per a la brigada, més petita i utilitària, per al lampista de la brigada.

En aquell moment ja es va dir que també s’estrenaria un camió ploma ja que el vell es va trencar al setembre de l’any passat i des de llavors es llogava un vehicle d’aquest tipus quan feia falta.

Ho ha explicat el regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo Vallcorba.