La Brigada ha retirat avui al matí de Sant Carles les bosses de brossa de rebuig que es van quedar al carrer des del dissabte

La Ràdio ha sortit avui de nou al carrer per seguir parlant amb els veïns sobre la problemàtica del reciclatge. Un dimarts més, el director de l’emissora, Oriol Leo, ha sortit al carrer per conèixer l’opinió dels veïns respecte la problemàtica del reciclatge i sobre les mesures que ha aplicat el govern municipal. Concretament avui s’ha desplaçat fins la zona de Sant Carles i allà, s’ha trobat un barri sense cap brossa pel terra i tot ben net. L’Anna, mestressa de bar Sant Carles, explicat que les setmanes anteriors hi havia moltes bosses de brossa al carrer que no s’havien recollit, i que havia vist policia i brigada obrint bosses per trobar qui les havia llençat. Al seu entendre això podia haver fet que aquesta setmana els veïns haguessin reciclat correctament.

Un membre de la Brigada, però, ha trucat durant la connexió en directe i ha explicat que el barri de Sant Carles avui a les 12h estava net perquè la brigada ha recollit les bosses de bon matí, i assegurant que habitualment aquella és una de les zones més brutes del poble. Ha afirmat que la nova campanya de recollida de rebuig no està funcionant perquè hi ha gent que no recicla ni treu la brossa tal com toca.

I per la seva part, la Montse, una veïna de la zona, comenta que està en contra de l’aplicació de les sancions.