La Bilioteca ofereix un curs per ensenyar a escriure contes eròtics

Aquest mes a la Biblioteca Antònia Torrent d’Arenys de Munt ens proposen, entre d’altres, fer un taller d’escriptura eròtica. Aquest es portarà a terme els dissabtes dia 15 i 29 a les 5 de la tarda i el divendres 6 de març a 2/4 de 9 de la tarda a càrrec d’Anna Moore, formadora en escriptura creativa. Anna Moore explica que llegiran i analitzaran fragments de literatura eròtica i s’ensenyaran tècniques d’escriptura, però que, sobretot, es buscarà que els participants connectin amb els seus sentits per trobar allò que els desperta la seva pròpia sensualitat.

També a la biblioteca demà dimecres i el divendres dia 21 es portaran a terme les converses en francès. Els divendres 7, 14 i 28, les converses en angès i tots els dilluns les converses en català.

D’altra banda, el dijous dia 13, el Cor femení Aloc farà una actuació a 2/4 de 9 del vespre. El dimarts 18 a la tarda tindrà lloc la tertúlia del fènix i el dimecres dia 19 el Nou club de lectura portarà el llibre Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell.