La Biblioteca estrena un nou horari i nous llibres al seu fons bibliogràfic

Com cada mes, la Biblioteca ens presenta l’agenda d’activitats programades per aquest febrer i també totes les novetats. Una d’elles ja la vam comentar, la Biblioteca Antònia Torrent  i Martori té nou horari.

Sí, aquest nou horari va entrar en vigor ahir, primer dia de mes. Aquest canvi d’horari només afecta a les tardes de dilluns a divendres i l’única diferència és que obre i tanca mitja hora abans del que ho feia. Així doncs, a partir d’ara, la Biblioteca estarà oberta de 3 a 8 del vespre. Aquesta modificació d’horari no afecta a les activitats que es desenvolupen. És a dir, si el Club de Lectura acaba a 2/4 de 9, seguirà acabant a 2/4 de 9.

Precisament, pel que fa a agenda d’activitats, la directora, Francina Navarro ha comentat al Cafè del Matí que el dia 10 es faran les converses en anglès, el dia 15 les converses en francès i el dia 16 es farà el Club de Lectura. El llibre en qüestió d’aquest mes és “Elena sabe” de Claudia Piñeiro.

I el dia 17 es durà a terme la Tertúlia de llibres, on els lectors participants comparteixen, comenten i debaten sobre els llibres llegits.

Francina Navarro ha explicat que la literatura “és màgica i curiosa” perquè la opinió i la percepció que es pot tenir d’un llibre pot ser molt diferent en funció del moment en que es llegeixi.

Per últim, la directora de la Biblioteca ha comentat les novetats que incorporen aquest mes. No n’hi ha moltes però sí que hi ha una mica de tot. Des de llibres pels més petits fins a novel·les, passant per llibres d’aventura i de psicologia familiar.

Si volen escoltar l’entrevista sencera, ja saben que poden fer-ho al web de la ràdio, a la carta.