La Biblioteca encara el mes de gener amb tota normalitat després de les vacances nadalenques

Moment de repassar ara totes les propostes que ens venen des de la Biblioteca Antònia Torrent i Martori. Una biblioteca que torna a la normalitat després de les vacances del desembre, per Nadal.

Les activitats comencem avui mateix. A les 6 de la tarda es farà l’Hora del Conte. S’explicarà “El petit avet”. La directora de la Biblio, Francina Navarro, ha estat avui al Cafè del Matí i ha explicat que també es farà un taller d’origami.

La següent activitat serà ja el proper dimecres dia 10. Serà el torn del Club de Lectura. En aquesta ocasió centrat en el llibre de Fannie Flag “Tomàquets verds fregits”.

Un mes més tornarem a tenir les converses en anglès i francès. Concretament seran dues en anglès i una en francès. Per altra banda, es recupera la tertúlia de llibres i la tertúlia del Fènix.

I ja per últim, a banda de les propostes programades, des de la Biblioteca ens fan diverses recomanacions literàries. Navarro ha volgut destacar dos llibres de coneixement: “Canalles” i “Mientras te tomas el cafè”