La Biblioteca dona servei a estudiants que afrontaran aviat la selectivitat i els exàmens de final de curs

Aquest matí la connexió en directe del Cafè del matí l’hem fet a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori d’Arenys de Munt. Hi hem anat perquè ara és época d’examens, i hi ha qui aprofita la tranquil·litat de l’equipament per anar-hi a estudiar. I avui, dijous al matí, era obert, però no hi havia gairebé ningú. La tranquil·litat era total. Des del passat gener que obren també els dijous al matí i s’hi acosta poca gent buscant això, la calma per estar una estona de relax, llegint o estudiant. Respecte a l’horari, des de l’equipament afirmen que obrir el dijous al matí no aporta gaires més usuaris a la Biblioteca

Des de la Biblioteca han comentat que és un lloc adequat per estudiar, però presenta certes limitacions

Ara mateix la Biblioteca disposa d’un fons molt ampli, que de tan en tant pasa per un triatge, per conservar a la Biblioteca el més nou.

Ara mateix la Biblioteca viu un resorgient després de la pandemia, un temps que va ser complicat per a tothom i també per a les biblioteques. Van haver de tancar i al tornar a obrir es van haver d’adaptar a formats online per seguir fent les activitats habituals i les tertúlies. Es van fer formacions a usuaris per ensenyar a descarregar llibres a través de plataformes de lectura. Malgrat les dificultats, va ser una etapa satisfactòria.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la página web de ràdio Arenys de Munt, a la sección d’audios a la carta, dins el café del matí.