La Biblioteca disposa d’un fons de llibres d’art, dibuix i pintura

La Biblioteca Antònia Torrent i Martori d’Arenys de Munt recupera la seva activitat normal. La darrera tertúlia per adults del curs es podrà fer ja de forma presencial, com ja es va fer amb la tertúlia juvenil el mes passat. També hi ha novetats en l’horari d’estiu i en el fons de la Biblioteca.

Comencem per la primera qüestió, el fet que es recupera la presencialitat a la tertúlia d’adults de la Biblioteca. Des del confinament s’ha anat fent a través d’internet però ara ja es podrà tornar a fer amb els participants cara a cara, reunits a un mateix lloc. Es farà a l’aire lliure, tal com ja es va fer a la darrera sessió de tertúlia literària juvenil. Escoltem Isabel Tudurí, directora de la Biblioteca

Pel que fa a les novetats que deies Oriol en el fons de al Biblioteca, concretament et referies a la creació d’un fons de dibuix i pintura, un fons d’art. Sorgeix de l’interès que ha copsat la Biblioteca entre els seus usuaris per llibres artístics i manuals que ensenyin tècniques per pintar i dibuixar. De fet, tal com destaca Tudurí, Arenys de Munt és un poble amb forta tradició pictòrica, on hi té la seu una entitat potent com és Amics per l’Art del Maresme.

Tudurí ha detallat quin tipus de llibres es poden trobar en aquest fons d’art

I la tercera novetat de la Biblioteca Antònia Torrent i Martori digna de destacar és que, després de dos anys, la Biblioteca tornarà a estar oberta a l’estiu, tant al juliol com a l’agost.

La Biblioteca reforça aquests dies la secció de guies turístiques, per si algú necessita planificar el viatge per algun país on vagi de vacances. Si falta alguna guia d’un país concret, es pot demanar igualment.

La Biblioteca es consolida, doncs, com un recurs que ha sabut superar els avanços d’internet i les noves tecnologies i ha sabut mantenir l’interès per el llibre en paper, la literatura, la tertúlia i els recursos bibliogràfics.