La Biblioteca d’Arenys de Munt prepara un mes de març amb activitats habituals

Com cada primer dijous de mes, el Cafè del Matí ha dedicat un espai a conèixer l’agenda d’activitats preparada per la Biblioteca Antònia Torrent i Martori. Un mes més ha estat Francina Navarro, directora de la Biblioteca, l’encarregada de detallar totes les propostes. Les activitats començaran demà mateix amb les converses en francès, que es faran també el dia 15. Per la seva part, el dia 10 i el dia 24 serà el torn de les converses en anglès. També tindrem el Club de Lectura i les tertúlies de llibres. Navarro ha explicat que al Club de Lectura es tractarà “La Caputxeta a Manhattan” de Carmen Martín Gaite.

El dia 17 tindrem la Tertúlia de llibres, una activitat que la directora ha volgut posar en valor destacant que es tracta d’una proposta participativa i dinàmica.

Ja el dia 18 es celebrarà la Tertúlia del Fènix, la tertúlia dels joves. Francina Navarro ha volgut destacar la implicació i les ganes que mostren els joves que participen en aquesta activitat. A finals de mes es farà el Club del Cinema amb la pel·lícula francesa “Intocable”.

L’entrevista sencera la poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.