JuntxAM veu amb bons ulls el pressupost 2020 però encara hi veu marge per fer-hi aportacions

Junts per Arenys de Munt veu favorable l’esborrany de pressupost municipal del 2020 que els ha presentat el govern, i hi farà aportacions. Així ho van comentar els membres del partit al programa Parlem del Poble de la ràdio del passat dissabte. Van explicar que els seus tres regidors ja s’han trobat amb l’alcalde Josep Sánchez per parlar del pressupost de l’any vinent, i que no el veuen malament ja que coincideixen en molts aspectes.

El portaveu de Junts, Lluis Campasol, va explicar que el pressupost del 2020 contempla algunes propostes que ells van fer la legislatura passada, com ara acabar la riera o fer subvencions nominatives per entitats del tercer sector. En canvi, com ja han comentat en altres ocasions, el futur Centre Cívic que impulsa el govern municipal no és una prioritat per Junts per Arenys de Munt.

Una de les aportacions que volen seguir fent és crear una comissió d’inversions en la qual es parli de les inversions a prioritzar.

Del pressupost del 2020 van dir que troben a faltar temes com habitatge social, adequació d’espais públics o que hi hagi més policia local.

Com ja hem comentat en anteriors edicions de l’informatiu, l’ajuntament està treballant per tal que en un termini de màxim dos anys Arenys de Munt disposi d’habitatges socials. A curt termini l’Ajuntament té la intenció de reformar el pis d’emergència per convertir-lo també en habitatge social.

En el programa Junts també va parlar del Pla Econòmic Financer en el qual es troba l’ajuntament. Van dir que és un problema ja que dificulta resoldre emergències.

Des de Junts creuen que cal una bona planificació perquè aquesta legislatura no es trenqui de nou amb la regla de la despesa. Si voleu escoltar el programa sencer ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.