JuntsxAM posa en dubte la viabilitat dels projectes de la darrera modificació de crèdit i no entén l’actuació al mercat municipal

Aquest dissabte es va celebrar un nou programa del Parlem del Poble, el penúltim de la ronda amb els partits que tancarà Esquerra el proper 17 de juliol. Va ser un programa marcat per les valoracions al punt més destacat del darrer ple, la modificació de crèdit d’1 milió 600 mil euros. També es va parlar del recent anunci de l’actuació en el paviment que es farà al mercat municipal.

Sí, sobre la modificació de crèdit i tal com hem dit en titulars, Junts x Arenys de Munt posa en dubte la viabilitat de dur a terme tots els projectes recollits. Entenen que són projectes útils i necessaris però creuen que és “pràcticament impossible” que es puguin fer. Així ho expressava el regidor Santi Morell.

El coordinador de l’executiva, Miquel Lladó va a anar un pas més enllà i va criticar que el govern, constament , diu que “farem, farem, farem” i que després no es fa res.

I com dèiem abans, un altre dels temes tractats dissabte va ser la renovació del paviment del mercat municipal que anunciàvem des d’aquesta casa la setmana passada. Una notícia que va generar polèmica al Facebook. Alguns dels veïns no entenen aquesta actuació que, fins i tot, qualifiquen d’absurda. Des de Junts x Arenys de Munt tampoc l’acaben d’entendre i qüestionen la gestió del govern en aquest espai.

El programa sencer el podeu escoltar a la web de ràdio Arenys de Munt, a la sección de programes a la carta. Ara aquest proper dissabte no hi ha Parlem del Poble ja que es fa un descans per la proximitat amb la diada de Sant Joan