JuntsXAM considera “una punyalada” que ERC hagi ofert entrar al govern a Abel Coll i no a ells

Junts per Arenys de Munt considera una punyalada i una traïció que Esquerra hagi proposat entrar al govern a Abel Coll en comptes d’ells. Al programa Parlem del Poble de la ràdio, el regidor Lluis Campasol va voler aclarir primer de tot que votar abstenció al pressupost significa donar-hi suport, i per això no entenen que la proposta només s’hagi fet al regidor no adscrit Abel Coll i a la CUP. Des de Junts no han descartat mai entrar a govern i fins i tot després de les eleccions van ser ells els qui es van oferir. Lluis Campasol explica que una de les condicions que Esquerra va posar per a entrar a govern és que Abel Coll no hi fos.

La regidora Roser Moré va dir que quan va veure la noticia es va molestar i creu que els motius del govern són apartar a Junts, perquè els consideren el seu rival. També va dir que fins ara tenien molt bona sintonia amb el govern municipal, i aquesta proposta a Coll la considera “una punyalada bruta”.

Lluis Campasol va afegir que ara mateix estaven en un “punt òptim” per entrar a govern però ara, amb aquest fet, han perdut la confiança, quan haguessin pogut tenir una majoria qualificada per poder avançar projectes.

El programa sencer del Parlem del poble el podeu escoltar al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.