JuntsxAM aposta per un sistema de reciclatge que premiï els bons recicladors

Dissabte va ser el torn de Junts per Arenys de Munt al programa Parlem del Poble de la ràdio. Es va parlar, entre d’altres, de la problemàtica de la recollida selectiva i el regidor Lluis Campasol va comentar que el seu grup ja va demanar que es fes un estudi per tal que la recollida sigui més efectiva. Consideren que els vilatans que fan bé el reciclatge no poden sortir perjudicats per aquells que ho fan malament, i que la responsabilitat de que el poble estigui net, és del govern.

Al programa, se’ls hi va preguntar sobre l’actual pandèmia que estem vivim i de com s’ha gestionat des de l’ajuntament i el govern espanyol. Lluis Campasol va dir que el govern espanyol ha vetat Catalunya per poder decidir en aquest sentit.

I respecte a la gestió municipal, va dir que tant el govern com els grups de l’oposició han treballat plegats durant la crisi. En canvi sobre la valoració del primer any de mandat, creuen que hi hauria d’haver més rapidesa ja que encara reclamen resposta a alguns mocions i preguntes del ple de la legislatura passada.

També van dir que des que el govern municipal té majoria de regidors ja no demanen tant la col·laboració de Junts.

Al programa també es va parlar del futur Centre Cívic. Junts per Arenys de Munt sempre han dit que per ells no és una prioritat, com sí que ho es la nova residència.

El programa sencer del Parlem del Poble, el podeu escoltar sencer a través del web de la ràdio, a la carta.