JuntsxAdM està realitzant una enquesta entre la població per conèixer l’opinió de la ciutadania en diferents qüestions que afecten el poble

Es pot respondre a través de xarxes socials. És una enquesta breu i digital, amb la majoria de preguntes que es responen marcant una creueta, i amb un espai obert al final on exposar qualsevol cosa que es vulgui dir directament al cap de llista. És anònima, i fa preguntes sobre la zona concreta on es viu i sobre la població en general.

El cap de llista de JuntsxAdM, Pep Artigas i Alsina, ha explicat que aquesta enquesta servirà molt per plantejar el programa electoral de la formació. De moment estan registrant una alta participació i detecten ganes dels veïns d’opinar i respondre-la. L’enllaç per accedir-hi es pot trobar a les xarxes socials o es pot demanar directament a qualsevol integrant del partit, que la farà arribar a l’interessat de la manera més còmoda possible. O bé sol·licitar per Whastapp l’enllaç al 699 824 119.

Pel que fa a la llista electoral, Pep Artigas ha comentat que hi ha posicions que ja les té clares, però ha d’acabar de tancar la proposta i passar-la a l’Executiva del partit per tal que la validi, abans de fer-la pública.

Aquesta és l’entrevista sencera que hem fet a l’informtia a Pep Artigas i Alsina.