JuntsxAdM celebra l’inici d’obres al tram final de la Riera i demana que hi hagi bons aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda

La temporada del Parlem del Poble segueix avançant. Aquest divendres va ser el torn de Junts x Arenys de Munt que va venir als estudis de Ràdio Arenys de Munt a analitzar l’actualitat municipal. Una actualitat que com ja hem dit en altres ocasions està marcada per les obres de la riera i la rotonda. Com no podia ser d’una altra manera vam preguntar a Roser Moré Collet i Santi Morell Capellera, els dos regidors que van venir al programa, com valoren l’inici de les obres. La resposta va ser clara: estan contents que la 3a fase d’urbanització de la riera sigui una realitat i es mostren el seu suport al govern. Respecte a les obres només van fer un comentari cap al govern: demanen que hi hagi places d’aparcament adaptades a persones amb dificultats de mobilitat.

En la crònica del Parlem del Poble de la setmana passada, que va ser el torn del PSC, vam recollir les declaracions que feia la regidora Castillo respecte al marge de temps que hi haurà entre que finalitzin les obres i comenci la campanya electoral. Des de Junts x Arenys de Munt creuen que serà un punt a favor per l’actual govern inaugurar les obres just abans de les eleccions i “ho consideren normal”.

Precisament sobre les eleccions també se’n va parlar. Els dos regidors van ser preguntats sobre en quin punt es troben de cara a preparar les eleccions. Encara no han decidit el cap de llista però han habilitat “una urna” on els membres del partit poden apuntar el nom de la persona que consideren més adequada per encapçalar la llista.

Podeu escoltar el programa sencer a la pàgina web de Ràdio Arenys de Munt, a la secció a la carta.