JuntsxAdM anuncia que la millora de carrers serà el seu principal eix programàtic

Aquest divendres es va celebrar el penúltim programa del Parlem del Poble. Va ser el torn de Junts x Arenys de Munt, que va aprofitar el seu darrer torn per deixar clar els eixos del programa electoral per les Municipals. L’eix principal és la millora dels carrers. “Centralitzar”, deia el cap de llista, Pep Artigas Alsina. L’Alcaldable de Junts explicava que és evident que els darrers governs s’han centrat en la transformació de la riera  però que Arenys de Munt és molt més que això. Artigas creu que és moment de posar els carrers en el centre de l’acció política.

Artigas creu que és evident que els carrers estan igual que fa molts anys. El cap de llista aposta per la creació d’un Pla Director que prioritzi els carrers de cara a futurs mandats.

Sobre la llista electoral, Artigas assegurava que tenen la llista elaborada i que l’ha volgut fer intentant abastar tots els perfils que existeixen. Creu que ho ha aconseguit i que presenten una llista amb gent capacitada per governar en solitari en cas que es donessin els resultats. Això sí, va voler deixar clar que aquestes paraules són amb el màxim respecte i humilitat possibles.

El programa sencer el poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.