JuntsxAdM afronta el darrer curs de mandat aportant temes clau de serveis a les persones, com l’escola bressol, l’habitatge i la seguretat viària

Estem ja a l’últim dia del mes d’agost i avui tanquem la petita ronda informativa amb els grups a l’oposició per saber com afronten el nou curs polític que arrenca ara al setembre. Ja hem fet la CUP, el PSC i avui, Junts. Perquè el curs polític arrenca molt aviat, el dia 5 hi ha sessió plenària municipal ordinària corresponent al mes de setembre, però a hores d’ara els partits tenen un ull posat al dia a dia i un altre ull posat a les Eleccions Municipals el dia 28 de maig: Per tant, és el darrer curs d’un mandat i ens interessa conèixer en quins temes farà èmfasi l’oposició, què creuen que és urgent i vital canviar d’aquí a final de curs, i amb quin optimisme afronten els preparatius electorals. Avui és el torn de fer tot això amb Junts per Arenys de Munt.

El portaveu i regidor de Junts, Santi Morell Capellera, ha dit que afronten el darrer curs amb ganes de fer aportacions i ser constructius. Estaran al al de les obres, l’urbanisme i la mobilitat, però la seva principal preocupació són les persones, i per això, centraran l’inici del curs en tirar endavant projectes que ajudin arnyencs de totes les franges d’edat. En primer lloc treballaran per buscar una solució amb la manca de places a la llar d’infants La Petjada, així com millorar la seguretat viària tant a la carretera com pels carrers per a vianants i vehicles. Junts coincideix amb la resta de partits a l’oposició que cal crear la comissió per fer el reglament d’habitatge social, i finalment posaran èmfasi també en la futura residència geriàtrica, definir l’estratègia per la seva construcció i deixar-ho tot clar i definit per poder-la fer realitat el proper mandat.

De cara a les Eleccions, Morell ha explicat que avui mateix comencen les reunions per definir la llista electoral i les propostes que conformaran el seu programa electoral. El que ja està definit és el cap de llista, que serà Pep Artigas, tal com es va exposar fa mesos.