Junts x Arenys de Munt lamenta que hi hagi gestions incompletes durant l’inici de mandat i assegura que Esquerra no tenia predisposició a formar govern amb ells

El Parlem del Poble continua avançant en la seva temporada. Divendres passat va ser el torn de Junts x Arenys de Munt, que va a venir als estudis centrals d’aquesta casa per repassar l’actualitat municipal.

Vam voler començar el programa de la mateixa manera que els altres dos. Demanant una valoració d’aquest primer mig any de mandat del govern d’Esquerra i CUP. Va prendre la paraula Pep Artigas Alsina, qui va dir que hi hagut un parèntesis en l’inici del mandat fruit del període d’adaptació però que no justifica algunes gestions que han quedat incompletes com el servei de consergeria i bar del pavelló.

Era el primer cop que Junts venia al Parlem del Poble després de les Eleccions del mes de maig. Per tant, encara no havíem pogut preguntar si havien existit possibilitats reals de que Junts formés part del govern. Roser Moré Collet va explicar que es van reunir una única vegada, suficient per saber que Esquerra no tenia predisposició a formar govern amb ells.

Com dèiem a l’inici, Junts lamentava que algunes gestions havien quedat a mitges durant els darrers mesos. Pep Artigas posava l’exemple del servei de consergeria i bar del Pavelló Torrent d’en Terra. La problemàtica és senzilla d’explicar: va començar la temporada sense conserge ni servei de bar.

Durant el programa es van tractar altres qüestions que poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.