Junts x Arenys de Munt expulsa al regidor Abel Coll del seu grup municipal.

Junts x Arenys de Munt expulsa al regidor Abel Coll del seu grup municipal, qui seguirà com a regidor no adscrit.

En un comunicat emès per la formació política, expliquen que es tracta d’una decisió interna i de manera unànime, i desmenteixen els rumors que diuen que l’expulsió ve provocada per la negació del regidor Abel Coll a pactar amb el PSC.

També afirmen que la decisió de l’expulsió és una decisió del grup municipal que en cap cas es deu a un enfrontament personal.

El president de la secció local de Junts x Arenys de Munt, Josep Roca, ha tornat a repetir que ells mai pactaran amb els partits a favor del 155.

Josep Roca afegeix que les úniques converses amb intenció de pactar que es van produir durant les setmanes prèvies a la formació de govern van ser amb la CUP i Esquerra, però que finalment no van prosperar.

Josep Roca atribueix l’expulsió a diverses discrepàncies d’Abel Coll amb algunes decisions del PDeCAT a nivell comarcal i nacional com per exemple el pacte que es va produir amb el PSC a la Diputació de Barcelona.

Des de Junts x Arenys de Munt remarquen la importància de tenir un grup cohesionat i obert a col·laborar amb la resta de regidors.

En quan a la decisió d’Abel Coll de mantenir la seva acta de regidor, Josep Roca comenta que ho respecte però no ho comparteix ja que considera que va obtenir l’acte gràcies al partit.

Per al·lusions, Vanesa Muñoz, regidora del PSC, explica que van mantenir diverses  converses amb la resta de partits però en cap cas es va produir un pacte.

Vanesa Muñoz ha demanat respecte i que ningú parli en nom del PSC.

A l’informatiu de demà recollirem les declaracions del regidor Abel Coll.

Per la seva part, l’Alcalde, Josep Sánchez, explica que ha rebut la sol·licitud d’expulsió i que l’acceptarà tal com marca la llei.