Junts vol batejar la plaça de Can Sala de Baix com a plaça dels Alocs, i posar-hi un parc amb elements naturals

Junts per Arenys de Munt demana que la plaça de Can Sala de Baix, que no té nom oficial, es digui “Plaça dels Alocs”, en record al nom amb què popularment es coneixia el barri antigament. Així mateix demanen que en aquella plaça es pot instal·lar una zona lúdica per a la mainada però amb elements naturals. La regidora Vicky Devesa va formular el prec al Ple, i va demanar que el nou parc es podria emmirallar amb exemples com el Parc de la Draga de Banyoles, el parc de l’Agulla de Manresa o el parc de can Mercader de Cornellà de Llobregat.

Per part del govern va respondre Tònia Vila Paituví, regidora de Cultura. Pel que fa al nom va dir que portarà la proposta a la comissió del nomenclàtor per tal que sigui estudiada i, si s’escau, aprovada. També va afegir que estan d’acord en com podria ser el disseny de l’àrea lúdica d’aquesta plaça, però que és una instal·lació molt més cara i s’ha de fer a través d’una licitació

Els terminis poden fer que aquesta àrea lúdica no sigui una realitat fins a finals d’aquest any o fins a principis del 2022.