Junts per Arenys de Munt diu que la incorporació del regidor no adscrit al govern municipal no és legal i l’alcalde ho desmenteix

Va ser concretament el regidor Lluis Campasol, qui va manifestar al programa Parlem del Poble de la ràdio, que aquesta incorporació del regidor Abel Coll al govern, permet que aquest tingui la majoria absoluta i pugui prendre decisions sense tenir en compte els grups de l’oposició. No és el cas en qüestions de sanitat i amb l’actual problemàtica del servei de pediatria.

Sobre aquestes afirmacions per part de Junts s’ha pronunciat l’Alcalde, Josep Sánchez qui ha desmentit les acusacions i ha explicat que Abel Coll es va unir al govern com a regidor no adscrit. Si s’hagués unit canviant de formació política sí que seria il·legal.

Sánchez ha volgut afegir que el problema de Junts és que estan dolguts al no haver pogut formar un govern alternatiu amb PSC i CUP.

Al programa també van parlar sobre el tema de no disposar actualment del servei de pediatria a Arenys de Munt, la regidora Roser Moré, va dir al programa que aquest és un problema que s’ha de resoldre entre tots.

També entre d’altres, van parlar de les subvencions que dóna l’ajuntament. Creuen que el govern municipal ha volgut donar moltes subvencions, però consideren que són poc efectives.

Podeu escoltar el programa sencer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.