Jugadors d’hoquei patins d’Arenys de Munt presents als Campionats d’Europa

L’arenyenc Patrick Shaw, jugador d’hoquei patins, ha estat seleccionat per la selecció anglesa per disputar el Campionat d’Europa Sub-17 que va començar ahir i fins aquest proper diumenge.

Després de fer entrenaments a Anglaterra i a Portugal el jugador s’ha estrenat amb derrota davant la selecció Portuguesa, actuals Campions d’Europa.

Al mateix temps, els arenyencs Aleix Domènech i Arnau Anglas, jugador i porter, respectivament, d’hoquei patins del Centre d’Esports Arenys de Munt, i el també arenyenc Àlex Joseph, actualment jugador del FC Barcelona, han estat seleccionats per disputar el Campionat d’Europa Sub-20 amb la selecció espanyola.

El campionat tindrà lloc del 17 al 22 de setembre a la localitat de Viana do Castelho, a Portugal. El campionat es disputarà en forma de lligueta, tots contra tots, i el dia 22 es jugarà la final en què s’enfrontaran les dues millors seleccions.

Aquests mateixos jugadors ja van formar part de la selecció espanyola l’any 2016 per disputar el campionat d’Europa Sub-17 a Mieres, (Astúries), quan van obtenir el títol de campions d’Europa.

El combinat Sub-20 lluitarà per recuperar el trofeu continental, que se li resisteix des del 2006.