Josep Sánchez serà el cap de llista per ERC a les properes eleccions municipals

En les primàries que es van celebrar divendres passat, Josep Sánchez va ser escollit cap de llista d’Esquerra Republicana d’Arenys de Munt per les eleccions municipals del 2019. Tot i que en un principi la regidora Tònia Vila també es volia presentar com a candidata, finalment només hi va haver la candidatura de Josep Sánchez.

Ell mateix s’ha mostrat content i satisfet per la confiança dels companys i companyes d’ERC i ha avançat que el grup que es presenti a les eleccions serà un grup renovat. També ha avançat dues de les línies de treball d’aquest grup, que seran la promoció de l’emprenedoria i la corresponsabilitat de la ciutadania en la presa de decisions.

L’Alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha assegurat que Josep Sánchez és una persona treballadora i que és garantia de feina ben feta i de rigor.

Preguntat sobre el motiu per el qual no s’ha tornat a presentar, Rabasseda ha explicat que després de tres vegades com a cap de llista, creu que es bo que hi hagi un relleu, i que a més sigui un relleu amb garanties.