Josep Sánchez i Camps, actual alcalde, és l’únic candidat a encapçalar la llista d’ERC per a les Eleccions Municipals del 2023

Divendres 25 de febrer, divendres de Carnestoltes, a part de ser carnaval i de tenir festa, rauxa i disbauxa, hi ha previst també un acte polític destacat. Hi ha assemblea d’ERC. Avui dimecres és el darrer dia per presentar candidatura però tot apunta que sols se’n registrarà una, la de l’actual alcalde, Josep Sánchez i Camps.

Mentre a molts pobles hi haurà rues amb el Rei Carnestoltes de protagonista, aquí a Arenys de Munt s’hi estarà escollint una altra figura destacada. Ens referim al cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les Eleccions Municipals del maig de l’any 2023. Serà el primer partit dels que actualment conformen el Ple que començarà a posar les cartes damunt la taula i definirà qui optarà a l’alcaldia per part de la formació republicana. És ben sabut, d’altra banda, que actualment ja és ERC qui ostenta l’alcaldia i la majoria del govern municipal amb sis regidors. A les darreres eleccions van quedar a un pas de la majoria absoluta que marca el setè regidor. L’assemblea per definir qui sortirà als cartells electorals d’ERC començarà a dos quarts de nou del vespre, a la Masia de Can Borrell, i hi són cridats a participar-hi tots els militants d’ERC d’Arenys de Munt.

Ho ha confirmat a l’informatiu la presidenta de la secció local d’ERC d’Arenys de Munt, Dolors Torrent Moreno.