Josep Sánchez és el nou alcalde d’Arenys de Munt pels propers 4 anys, després que el passat dissabte es celebrés el ple d’investidura del nou ajuntament

L’alcalde estarà acompanyat dels regidors d’Esquerra Tònia Vila, Àngel Castillo, M. Àngels Gros, Jordi Maimí i Montserrat Batista.

Els quatre regidors de Junts per Arenys de Munt, Lluís Campasol, Abel Coll, Roser Moré i Vicky Devesa; els dos del PSC, Vanesa Muñoz i Àngels Castillo, i el regidor de la CUP, Guiu Muns, com ja varem explicar seran a l’oposició.

La mesa la va presidir la regidora de més edat, Àngels Castillo, que va ser l’encarregada de prendre el jurament als regidors entrants. Tot seguit després del jurament del càrrec van haver uns minuts pels parlament.

 

El cap de llista de la Cup, Guiu Muns, va tenir paraules pels politics catalans que són a presó i a l’exili i va demanar una política lliure. També va parlar dels temps difícils que viu Catalunya amb una dreta molt dura.

 

La Cap de llista del PSC, Vanesa Muñoz, va tenir un agraïment cap als regidors que els han precedit, va parlar dels bons resultats que han tingut a les eleccions i va fer referència a la necessitat de respectar la pluralitat d’Arenys de Munt.

 

El cap de llista de Junts per Arenys de Munt, Lluis Campasol, va dir que aquesta legislatura ha estat molt intensa, va acomiadar als regidors sortints de Junts, i va parlar de fer un treball conjunt en aquesta nova legislatura.

 

 

I abans de prendre possessió com a nou alcalde, Josep Sánchez, va tenir paraules per els politics catalans que no són lliures i va dir que treballarà per tenir un govern fort, sobiranista, i amb una política de valors i plural.

Tot seguit es va procedir a fer la votació. Cada regidor va donar suport al seu cap de llista. Escoltem el moment en que Àngels Castillo va donar el resultat.

I el moment en que el república Josep Sánchez va fer el jurament com a nou alcalde d’Arenys de Munt.

Si voleu escoltar el ple sencer ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt a la carta. Dir-vos que està previst que el ple de cartipàs per definir les regidories tingui lloc el proper dimarts 25 de juny.