Josep Sánchez Camps anuncia a l’Alcaldia la intenció de crear un servei de bus urbà propi i qualifica de partidista la proposta de resolució realitzada pel PSC per instar al govern català a retornar el servei de pediatria

Dissabte es va celebrar aquí a la ràdio una nova sessió d’Alcaldia, la segona d’aquesta nova temporada del Parlem del Poble.

Josep Sánchez Camps va assistir als estudis centrals de Ràdio Arenys de Munt per valorar l’actualitat municipal. La setmana passada informàvem des dels informatius que l’Ajuntament d’Arenys de Munt havia aconseguit ampliar el servei de bus cap a l’Hospital de Mataró i també que havia pactat amb l’empresa Sagalés una sèrie de millores que seran visibles properament. Doncs bé, més o menys en aquesta línia, l’Alcalde va avançar en exclusiva la intenció de crear un servei de bus urbà propi a Arenys de Munt. Això sí, no seria possible, mínim, fins al 2024.

La idea principal d’aquest programa, de l’Alcaldia, és que l’Alcalde es sotmeti també a les opinions i reflexions dels veïns del poble. Un d’ells es mostrava crític amb el govern sobre la gestió realitzada amb les targetes de bus per persones amb diversitat funcional, que encara no s’han entregat. Fins i tot, l’oient afirmava que “tot es fum, com sempre”.

Sánchez va respondre que en absolut és fum, que s’hi està treballant però que els tràmits administratius són extremadament lents i feixucs.

Tot això pel que fa al bus com a tema de diàleg però es van tractar també altres qüestions. Com bé saben, fa unes setmanes el PSC va entrar per registre una proposició pel retorn del servei de pediatria a la Generalitat. Més enllà d’aquesta petició, la regidora socialista Vanesa Muñoz Fernández es queixava de que el govern municipal no havia fer cap moviment per aconseguir l’objectiu.

Sobre això, l’Alcalde va respondre que l’acte del PSC és un acte partidista i ho lamenta profundament. Sánchez va reiterar una vegada més que és una problemàtica que no entén de colors i que es necessita el treball conjunt. Tot i això, desitja que la proposició doni els seus fruits.

I a banda d’això, també hi va haver temps, ja fora de l’àmbit municipal, per valorar la situació política a Catalunya. Sánchez creu que les forces independentistes tenen el deure d’entendre’s i de treballar conjuntament malgrat les lògiques discrepàncies que es puguin produir entre partits.

Aquestes i també moltes altres qüestions van ser tractades, com dèiem, al programa Alcaldia que poden escoltar de manera íntegra al web de la ràdio, a la carta.