Josep Sánchez anirà demà a la recepció de Quim Torra amb la vara d’alcalde

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, participarà demà a l’entrega al President Quim Torra de les mocions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem. El president de la Generalitat rebrà al Palau de la Generalitat els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments catalans que han aprovat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem per demanar l’amnistia per als presos i en defensa del dret d’autodeterminació. Recordem que aquesta moció va ser proposada per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, a tots els seus municipis adherits, com ara Arenys de Munt. L’alcalde explica que serà un acte de rebuig a una condemna que, en la seva opinió, no només condemna a unes persones, sinó que condemna les llibertats.

L’acte tindrà lloc a les 11 del matí a la Galeria Gòtica del Palau. Els alcaldes lliuraran a la Generalitat les mocions aprovades al seu consistori al llarg d’aquests últims dies. Un total de 814 dels 947 ajuntaments catalans han aprovat el text.

Per altra banda l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt posa dos autocars per participar a la manifestació que es farà demà dissabte a Barcelona. Des de l’ANC diuen que no es pot tolerar la sentència del procés, la qual qualifiquen d’injusta i vergonyosa. També creuen que és intolerable la repressió, la violència i les detencions arbitràries. Els tiquets per aquells que vulgueu anar amb els autocars de l’ANC, es venen al Boli Blau al preu de 10 euros.