Josep Lluis Rodríguez ha estat escollit el cap de llista de Primàries Arenys de Munt

Dissabte es va portar a terme el procés de les votacions per escollir els primers 5 candidats de Primàries Arenys de Munt.

El més votat dels 15 candidats i candidates va ser Josep Lluis Rodríguez. Amb 171 vots serà qui encapçala la llista seguit de Nuri Paituví, Pep Juvanteny, Marc Monjo i Maria Canaleta.

De les 415 persones registrades a Primàries van anar a votar 227. Josep Lluis Rodríguez s’ha mostrat molt content i diu que amb Primàries guanya la regeneració política i el mandat de l’1 d’octubre.

Ara han de començar a preparar el programa electoral i si aconsegueixen entrar a l’ajuntament faran un treball constructiu i d’unió amb les forces independentistes.

I Nuri Paituví, entrevistada pel nostre company Jordi Soler uns instants després de conèixer els resultats de la votació, es va mostrar molt contenta, sorpresa pel resultat, i amb moltes ganes de començar a treballar.

Els 5 candidats i candidates encapçalaran la llista que es presentarà a les properes eleccions municipals, amb la resta de candidats de Primàries.