Jornada força negativa per a l’esport d’Arenys de Mut. Només han guanyat les noies del Futbol Sala. La resta han perdut

Comencem el repàs d’aquest cap de setmana tant negatiu per l’esport d’Arenys de Munt parlant de l’hoquei, que va caure per 2 a 4  davant el Liceo B en la 3a jornada de l’OK Lliga Plata. D’aquesta manera els d’Enric Daumal cauen per primera vegada a la lliga després d’un partit en el que van tenir nombroses ocasions. Escoltem la crònica del tècnic.

Seguim endavant i parlem ara de futbol sala. També mal resultat al caure per 1 a 4 davant el Caldes. L’equip dirigit per Gerard Artigas no va tenir opcions en cap moment i suma la 2a derrota de la temporada.

I ara ens hem de centrar en l’única bona notícia: la victòria del futbol sala femení a la pista del Sabadell en la 3a jornada de la primera divisió. És la primera de la temporada després de l’empat i la derrota en les dues primeres jornades.

I per últim hem de tornar a parlar d’una derrota: la del futbol. L’equip dirigit per Cristian Pajuelo va perdre aquí a casa davant el Cerdanyola per 2 gols a 4. Aquesta ensopegada, sumada a la victòria del Sant Cebrià comporta un pas enrere en l’escalada de l’Arenys de Munt.