Jornada de portes obertes a les escoles d’Arenys de Munt

L’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt farà Jornada de Portes Obertes el dissabte 23 de març.

Aquesta jornada dona la possibilitat als alumnes de primària i secundaria, als seus professors i a les seves famílies de conèixer de primera mà l’oferta formativa que es proporciona, de conèixer les aules, laboratoris i espais, així com tots els serveis dels que disposa.

La jornada es dividirà en dues parts: De 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 12 hi haurà una xerrada introductiva per part del director, Joan Duran, al gimnàs del centre. I a partir de 2/4 de 12 a 1, visites guiades per part del professorat del centre. S’explicaran les activitats i les metodologies dels departaments de les matèries.

Les escoles de primària d’Arenys de Munt també faran les seves jornades de portes obertes. L’Escola Sant Martí ha programat unes jornades que duraran 3 dies. El dissabte 23 de març es farà una visita guiada per les instal·lacions amb una prèvia xerrrada informativa.

I dimarts 26 a la tarda i dijous 28 al matí obriran les seves portes en horari escolar perquè els pares i familiars puguin veure com treballen. Ho explics Maite Casquete, cap d’estudis del centre.

A l’Escola Sobirans les jornades es faran divendres 22 i dijous 28 de 10 del matí a 2/4 d’1 i de 2/4 de 4 a les 5 de la tarda. Es faran horari escolar per tal que els pares puguin veure els espais i les dinàmiques d’estudi, així com el menjador i les activitats extraescolars. En parla la cap d’estudis, Susana Sánchez.

L’escola bressol municipal La Petjada obrirà les seves portes el 26 d’abril. Aitana Dellonder Primer oferiran una xerrada informativa on explicaran com treballen  i després faran una visita guiada pel centre.

I a l’escola bressol La Caseta Amagada la jornada de portes obertes serà el dissabte 13 d’abril, de 10 del matí a 1 del migdia.