Joan Rabasseda deixa la Secretaria de l’AMI però Tònia Vila entrarà a l’Executiva

L’Espai Plana de l’Om de Manresa acull demà l’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència on s’escollirà el nou president d’aquesta entitat que engloba a gairebé 800 ajuntaments catalans, entre ells Arenys de Munt. L’Assemblea General haurà de donar el vistiplau a l’informe de gestió del darrer exercici i fixar les línies d’actuació i de futur de l’AMI, a banda de presentar i aprovar el pressupost per aquest 2019. Serà en aquesta assemblea que l’exalcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, deixarà de ser secretari de l’AMI, càrrec que ha ocupat del 2015 al 2019. Abans, concretament des del 2013, ja va ser membre de l’executiva. Malgrat aquest canvi, hi seguirà havent representació d’Arenys de Munt a l’AMI, ja que la regidora Tònia Vila formarà part de l’executiva.

Joan Rabasseda explica que han estat uns anys complexos a nivell polític, amb molta repressió, abans i desprès de l’1 d’octubre per aconseguir la independència de Catalunya, i valora en aquest sentit la implicació del món local.

L’exalcalde també valora tot el suport que l’AMI ha donat als alcaldes jutjats. L’únic que lamenta es que no acabes de funcionar l’Assemblea d’Electes de Catalunya.

Joan Rabasseda no deixa la política ja que ha estat escollit membre del Consell Nacional d’Esquerra a la jornada electoral que es va portar a terme al 28è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana.