Ja us podeu apuntar a l’Enotast que tindrà lloc amb motiu de la celebració de la Fira de la maduixa

El diumenge 12 de maig, a la plaça de l’Església i la riera, es celebrarà la Fira de la Maduixa d’Arenys de Munt.

Com sempre, a més de trobar parades de maduixes dels productors del municipi hi haurà fira artesana, tallers infantils, i demostracions de l’art de la punta a càrrec de les associacions de puntaires.

D’altra banda diferents establiments d’Arenys de Munt participen fins al 2 de juny a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta al Maresme oferint les seves creacions elaborades amb la maduixa com a protagonista.

Els establiments són l’Era Restaurant, la pastisseria La Lyonesa i la pastisseria L’Obrador. A l’ERA trobarem una amanida de maduixes amb mató i flocs de pernil ibèric, un magret d’ànec amb maduixes, i un mil fulls de filet ibèric amb maduixes. Ho explica  Pep Campí.

Per la seva part, la Pastisseria La Lyonesa oferirà un pastís de pasta de full amb nata o crema i maduixes naturals, i tartaletes individuals de maduixes. En parla, Josep Maria Garrell.

I a l’Obrador trobareu base de full amb crema pastissera i maduixes i també crepes de maduixa. Ho explica Yolanda Moré.

I coincidint amb la Fira de la Maduixa es farà L’Enotast, un tast de vins de la DO Alella maridat amb productes de temporada i proximitat amb la col.laboració de l’Era Restaurant.

A diferència de l’any passat, enguany hi participarà del tast un sol grup de persones, a partir de les 12 del migdia. Pep Campí explica que des del restaurant oferiran tres plats que acompanyaran el tast de vins com unes croquetes de bacallà, un tàrtar de llagostí i tonyina i un pastís de formatge amb maduixes.

El preu de l’activitat és de 7 euros i per poder participar a cal que feu l’inscripció a través del formulari que trobareu al web de l’ajuntament d’Arenys de Munt. Les places són limitades.