Ja podeu trucar al telèfon reial per demanar que els Reis us visitin a casa

Les famílies que ho desitgin podran demanar que SSMM visitin casa seva més d’hora per poder saludar i entregar personalment els regals als infants de la casa.

El telèfon reial és el 616 805 391. Ho explica Jordi Roura de l’organització de la cavalcada d’Arenys de Munt .

I pel que fa a la cavalcada d’enguany, Jordi Roura explica que estan treballant de valent per tal de que les carrosses llueixen al màxim. També avança que estan preparant una carrossa nova que agradarà molt.

D’altra banda l’Associació Casa nostra, casa vostra ha engegat una campanya perquè el rei Baltasar, el negre, no sigui representat per persones blanques amb la cara pintada de negre.

La campanya #BaltasarDeVeritat fa una crida als ajuntaments i als organitzadors de les cavalcades d’arreu de Catalunya perquè deixin de pintar de negre rei i patges, i perquè siguin les persones negres les que representin aquests papers.

Des de l’organització de la cavalcada d’Arenys de Munt assenyalen que els reis que participen a la cavalcada, han estat col·laborant durant tot l’any en la organització d’aquesta i que estan oberts a acollir a qualsevol persona que vulgui ajudar.