Ja podeu comprar els tiquets per la 11à Nit de l’esport i pel Concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana

La 11à Nit de l’esport es farà el dia 8 de novembre per la Festa Major i reconeix als esportistes locals. La festa serà a les 9 del vespre, al Castell Jalpí, i s’entregaran diversos reconeixements, així com el premi al millor esportista de l’any i el Premi Antoni Rovira a tota una vida dedicada a l’esport.

La regidora d’esports, Marta de la Iglesia considera que aquesta vetllada és un reconeixement a tot l’esforç que fa la nostra comunitat en l’àmbit de l’esport.

Els tiquets tenen un preu de 17 euros per adults i 10 euros els nens, i els podeu trobar a les consergeries dels dos pavellons esportius i a l’Ajuntament.

I també estan ja a la venta els tiquets pel Concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana. Jesús Santaliestra, de l’Orquestra, ha explicat que presentaran un nou concert amb un repertori variat i per totes les edats, que inclourà temes de Broadway, bandes sonores, música catalana i ópera, entre d’altres.

El concert es farà diumenge dia 11 a les 7 de la tarda a la Sala Municipal. Trobareu els tiquets al Boli Blau, a Can Pujades i al Set ciències d’Arenys de Mar.