Ja han començat les obres de millora de l’entorn del Pi Gros i també s’han posat jardineres de fusta a diferents llocs del poble

Pel que fa a les obres del Pi Gros, el regidor d’Obres i serveis, Àngel Castillo explica que el que pretén l’Ajuntament és dignificar la plaça del Pi Gros.

Es posarà un escocell a l’arbre, es col·locarà una plataforma única, i també es farà una actuació de millora en el sistema de recollida d’aigües.

El regidor també ha remarcat que es conservaran les zones d’aparcament i les places de càrrega i descàrrega a petició dels botiguers de la zona.

D’altra banda, també han començat les actuacions d’embelliment de diverses zones del poble. S’estan col·locant arbres dins de jardineres d’un metre cúbic allà on hi ha escocells, per tal d’evitar cops de vehicles i pixats de gos.

A partir de l’estiu, està previst que aquestes jardineres també es col·loquin al llarg del carrer Panagall, que és una zona on els arbres s’han vist especialment afectats. En parla el regidor d’Espai públic, Àngel Castillo.