Ja funcionen les càmeres de vídeo vigilància a l’entrada del poble i a la riera, en canvi els ascensors de Can Matalí, de Can Borrell i de l’Escola Sobirans, porten dies avariats

Divendres es va rebre l’autorització per part de la comissió de vídeo vigilància per posar en marxa les càmeres. El sergent de la Policia Local, Javi Reina, explica que aquestes càmeres permeten controlar els vehicles que circulen per aquella zona i detectar possibles robatoris en habitatges.

Les càmeres tenen un lector de matrícules que avisarà als Mossos en cas que detectin una matrícula registrada com a sospitosa.

El que no funciona són els ascensors de Can Matalí, de Can Borrell i de l’Escola Sobirans. Des de l’ajuntament ja s’ha avisat a l’empresa Citylift perquè els vingui a reparar, qui han assegurat que demà vindran a arreglar-ho. A partir d’aquí, però, encara no estaran operatius ja que hauran de passar una inspecció prèvia.

I seguim parlant amb el sergent ja que ahir al migdia es va poder veure un helicòpter d’emergències a la zona industrial d’Arenys de Munt.

Reina ha explicat que un home va avisar a emergències perquè es trobava malament i que els primers en arribar van ser la policia local, que van veure que es tractava d’una lumbàlgia. Així doncs, l’helicòpter no va haver d’intervenir i l’home va ser traslladat a l’hospital en cotxe.