Ja estan obertes les inscripcions per a les jornades d’emprenedoria que es faran la segona quinzena de maig a Can Borrell

L’Ajuntament d’Arenys de Munt fa un pas important en la promoció de l’emprenedoria al municipi i ha programat per a enguany les primeres Jornades d’Emprenedoria, que se celebraran del 16 al 27 de maig a la masia de Can Borrell, de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre.

En el marc de les jornades, el divendres 20 de maig es presentarà el Concurs d’Emprenedoria, que enguany arriba a la sisena edició, i el dia 25 de maig es comptarà amb el cas d’èxit dels emprenedors locals Silvana Herce i Joel Displàs, guanyadors de la quarta edició, amb el projecte Munt Games.

El dilluns 16 de maig es farà la presentació “Introducció a l’economia social i solidària”, a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, i el dies 17, 19 i 24 de maig està programada la formació per a emprenedors “Creació d’un projecte empresarial”, amb el suport de PIMEC, a càrrec de la formadora Imma Estivill.

També s’han preparat unes xerrades i taules rodones amb experts i professionals del sector vinculats amb el municipi. Concretament, el 18 de maig, Pablo Múgica, chief executive officer de Frime, presentarà “El Cas Frime: la transició d’una petita empresa familiar a una gran empresa professionalitzada però familiar”; el 23 de maig, Carme Tomàs, chief human resources officer de Frime, amb “Com potenciar el talent a l’empresa”, exposarà com atraure els millors col·laboradors, maximitzar el seu compromís, gestionar el cicle i tips sobre selecció, contractació, formació i desvinculació; el 27 de maig, Mireia Casellas, directora de recursos humans del Grup Trescal, i Ricard Planas, consultor en creativitat i emprenedoria per Exit Product, participaran en una taula rodona amb el tema “Emprendre o no emprendre: vet aquí la qüestió”.

El 20 de maig, Xavier Dumont, responsable del servei d’assessorament de Barcelona Activa, amb “Parlem d’emprendre”, explicarà què es necessita per emprendre, dels errors, habilitats i coneixements per portar a terme un projecte d’emprenedoria.

La informació completa del programa es troba a la web municipal i es pot formalitzar la inscripció per assistir a les sessions programades també a través de l’enllaç que trobareu a la noticia de la página municipal.

Ho ha comentat a técnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Elisenda Ferrer i Riba