Ja està tot preparat per a la visita dels Reis Mags de l’Orient que arriben divendres a Arenys de Munt

La Cavalcada començarà a les 6 de la tarda i baixarà des de l’Escola Sobirans passant per la riera i fins la Plaça de l’Església, on els nens i nenes podran entregar als Reis les seves cartes.

Jordi Roura, de la organització de la Cavalcada, ha explicat que el recorregut serà el mateix de l’any passat, i que hi hauran algunes novetats molt maques pel que fa a les carrosses.

Per rebre la visita del Reis a casa, truqueu al telèfon reial: 616 805 391. Teniu temps fins al 4 de gener.

I amb l’arribada dels Reig Mags, l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, també ha fet la seva carta on demana abans de tot, salut i prosperitat per tothom.

L’alcalde ha remarcat que estem davant de l’últim any abans de les properes eleccions municipals, i és època d’enllestir les feines d’aquesta legislatura.

Espera que el proper ple aprovi el pressupost 2018 que serà el full de ruta amb actuacions molt importants com són el Centre Cívic o la urbanització del tram central de la riera.

Per últim, Joan Rabasseda ha dit que continuaran treballant amb transparència i fent una bona gestió, i ha afegit que seguiran apostant per les persones i sobretot per aquelles amb més dificultats.