Ja esta enllestida la programació del 20è Festival de Música Clàssica Santa Florentina que es fa a Arenys de Munt per tercer any

El festival començarà el 7 d’agost amb una gala inaugural de corals. L’Ensemble Vocal Catalunya, la Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní acompanyats de Mireia Dolç i Joan García Gomà. Portaran zarzuela i òpera, però també peces de musicals com Els miserables, Cats, Evita o Mar i cel.

El 8 d’agost hi haurà una altre gala, la de grans duets d’òpera amb la participació de Julia Cubo, Olga Privalova, Jordi Galan i Eduard Moreno, amb Ricardo Estrada al piano.

El festival també portarà el quartet, València String Quartet amb el violinista albanés Smerald Spahiu i Carlos Casanova que interpretarà clásics de Rossini, Verdi, Mozart o Bellini.

El Cosmos Quartet arribarà el 14 d’agost i el dia 17, la Orchestre de Chambre Française, que tocarà Vivaldi i Les quatre estacions de Piazzola amb la violinista canària Eva ­León.

El tradicional recital de piano serà el 18 d’agost amb el barcelonès Ignasi Cambra, i pel 21 es farà un recital de guitarra i veu amb la soprano Natalia Labourdette i el guitarrista Javier García. El festival acabarà el dia 24, con la gala de tenors.

El director del festival, Carlos Hartmann, ha explicat que el festival segueix la mateixa linia de sempre combinant joves promeses amb artistes consolidats d’arreu d’Europa.

Per Hartmann la clau del festival es basa tan en la seva continuïtat i nivell artístic com en el marc incomparable que és el Castell Jalpí.