Ja es poden votar les inversions i serveis proposats al procés participatiu del 2018, i que s’inclouran al pressupost

En concret es destinaran 175 mil euros i es poden escollir entre 54 projectes d’inversió i serveis.

A diferència d’altres anys, per a garantir un millor repartiment de les inversions, els projectes d’inversió s’han dividit en projectes d’àmbit general i projectes d’àmbit territorial de 4 zones d’actuació.

Entre les propostes d’equipaments esportius hi trobem per exemple: la construcció d’una nova pista de bàsquet en una zona cèntrica o canviar la gespa de la piscina municipal.

Pel que fa a equipaments culturals i ensenyament podeu votar, entre d’altres, fer reformes a la biblioteca, el pintat d’aules i altres espais de l’escola Sant Martí, o renovar el material del gimnàs de l’escola Sobirans.

En el grup de parcs i jardins podeu votar: plantar arbres fruiters en diferents carrers del poble, millorar els parcs infantils o reparar les fonts existent al poble i posar-ne més.

Pel que fa a via pública teniu com opcions: Millorar l’enllumenat a la Riera o col•locar senyals de prohibit per a ciclistes a la plaça de l’Església i voreres de la Riera, entre d’altres.

També podeu votar propostes en altres àmbits dins dels projectes territorials per zones, i en diferents àmbits com ara: en cultura i festes, benestar social i igualtat, promoció econòmica i promoció del poble i participació, cooperació i civisme.

Una proposta que s’ha fet però no s’ha contemplat és pintar passos de vianants a la riera. El regidor explica que bàsicament no es volen pintar per estètica, però que de cara a l’any vinent es prendran mesures de restricció de velocitat.

De les propostes presentades en el procés participatiu del 2017, Josep Sánchez, explica que moltes ja s’han fet o estan per finalitzar. Per exemple s’ha fet la millorar del parc de Can Jalpí o l’arranjament del Torrent d’en Terra.

Podeu consultar totes les propostes per l’any vinent i votar a través del web de l’ajuntament i també de manera presencial. Teniu temps fins l’1 de desembre.