Ja es poden comprar les entrades per gaudir del ball de gitanes que estrenarà l’Esbart Dansaire

Ja fa temps que l’Esbart Dansaire d’Arenys de Munt balla Gitanes, les Gitanes de Rubí, un esplèndid muntatge del coreògraf Albert Sans, director durant molts anys de l’Esbart de Rubí.

I són moltes les poblacions que han incorporat en el seu repertori de celebracions una ballada de Gitanes, per la vistositat de la indumentària i l’engrescament de les músiques.

Per aquest motiu a Arenys de Munt també s’han animat a estrenar el ball Gitanes. Serà el 15 d’aquest mes de setembre a 2/4 de 10 del vespre, a la plaça de l’Església.

Mercè Colomer, del Centre Moral, explica que una de les característiques del ball de Gitanes a Arenys de Munt és que s’ha composat música específica pel ball i que es pretén que després del ball de colles surti a ballar tothom que vulgui.

Pel que fa a com serà la posada en escena, Maria Roca, dansaire, explica que es muntaran unes grades a la plaça per tal de que el públic visualitzi l’espectacle des d’una posició elevada com els dansaires ballen des del terra de la plaça.

Pel que fa a l’espectacle, comptarà amb dues parts. La primera es dedicarà a ballar diferents balls de festa major, balls populars i de plaça, i la segona part es dedicarà exclusivament a ballar el ball de Gitanes.

Les entrades són numerades ja que serà un recinte tancat. Per comprar-les es pot passar per la secretaria del Centre o per telèfon, de 5 a 7 de la tarda. També es vendran el mateix dia mitja hora abans de l’espectacle.