Ja es poden comprar els tiquets pel sopar de la Breda del Pi Gros que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol

Els tiquets es poden adquirir fins el mateix 21 de juliol al preu de 19 euros, a Can Popa 2, al Supermercat Pilar i al Supermercat del Pi Gros.

Jordi Garrell de la Breda explica que aquest any han volgut fer un sopar de proximitat, on tots els productes del menú son dels establiments del barri del Pi Gros.

Aquest any la Breda del Pi Gros està de reformes, es vol recuperar  l’esperit de la Breda on tots els veïns, amics i familiars surtin al carrer, per després compartir-la amb tot el poble.

Els actes començaran el divendres 20 de juliol amb l’enramada dels carrers, a partir de les 8 del vespre. Hi haurà pica pica pels veïns que ajudin a enramar.

Dissabte dia 21 al matí, es farà maquillatge infantil, inflables, la festa de l’escuma i xocolatada per tothom, i a la tarda cercavila gegantera i la novena simultània d’escacs. A les 6 de la tarda màgia amb Joaquim Matas i ja al vespre el sopar de germanor amb ball a càrrec del Duet Esquitx.

I diumenge a les 7 de la tarda es farà l’espectacle musical “Bravo por la música” a càrrec del Casal d’Avis de Poblenou de Pineda. No faltarà el rom cremat. A més a més, el programa de la Breda amaga el dibuix d’un pi petit, i entre les persones que el trobin es sortejarà un menú pel sopar.