Ja es comença a fer l’enramada de la Breda de Plaça que es celebra aquest cap de setmana

Els actes començaran divendres amb la nit jove. Aquest any comptarà amb la música de Mitiquísims, Masú i Sinergia. Serà a partir de 2/4 de 12 del vespre a la Plaça de l’Església.

Dissabte a partir de 2/4 d’11 del matí es farà a la plaça de l’església, jocs infantils, xocolatada i inflables amb la col·laboració del Voluntaris. Aquest any com a novetat es farà un taller de Slime.

I al vespre a les 10 es farà la inauguració de l’Ou com balla, i seguidament el sopar ball amb l’Orquestra Taxman. Si us voleu apuntar al sopar, encara ho podeu fer demà de 5 a 7 de la tarda a la plaça. Ara per ara ja són unes 220 persones pel sopar.

Ja diumenge, a partir de les 11 del matí i fins les dues, a l’Avinguda del Remei, hi haurà per segon any: un tobogan gegant d’aigua que aquest any serà de doble carril. Montse batista de l’orgnització en parla.

 

La polsera per participar del tobogan es vendran al preu de 2 euros, al bar que la Breda instal·larà dissabte al matí a la plaça.

Diumenge a la tarda a partir de les 6 començarà la cercavila dels gegants d’Arenys de Munt i Santa Maria de Palautordera, amb l’acompanyament dels grallers de Calella i ballada final a la plaça.

El ball de fi de festa de la Breda de Plaça començarà a les 8 del vespre amb la petita gran orquestra Liberty.