Ja arriben a Arenys de Munt els primers actes a favor de La Marató de TV3

Concretament aquest diumenge a la Sala Corrioles tindrem concert familiar per a tots els públics amb Roleguita i Boquerón. Un acte solidari ja que es donarà 1 euro de cada entrada per la Marató.

L’espectacle porta per títol “Sota l’Aigua” i tindrà lloc diumenge a les 6 de la tarda. Ermengol Mayol, guitarrista del grup, ha explicat que el concert porta per títol el nom del darrer disc i és un recull de tota la discografia.

D’altra banda, els nois i noies de 1r a 6è del menjador de l’Escola Sobirans, juntament amb els monitors, han preparat l’activitat del pessebre vivent, que cada any fan amb els alumnes de menjador, a l’horari del migdia.

Teresa Villalmazo, del menjador del Sobirans, ha explicat que aquest any volen fer el pessebre vivent a favor de La Marató de TV3 i obert a tothom a diferència dels altres anys, que es feia a porta tancada. Es cobrarà 1€ per espectador, posaran paradetes de venda de treballs manuals i ponsèties, i oferiran xocolata calenta amb melindros per esmorzar. Això serà el dissabte dia 16, a les 11 del matí.

I a Terra Eqüestre d’Arenys de Munt també volen participar amb la Marató.

Per una banda, com cada any, els alumnes de l’Escola d’Equitació participaran en un concurs social de doma clàssica on demostraran tot el que han après durant l’any i aprofitant la ben entesa, hi haurà habilitada una pista on els nens i nenes podran fer passejades amb ponis.

Aquesta activitat serà el diumenge 17 de desembre i serà oberta a tothom. També hi haurà una guardiola on la gent podrà aportar la voluntat, a més del sorteig d’obsequis varis amb aportacions de diferents comerços.