Iria Martinez ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat de Barcelona de la Categoria Junior-Senior

Aquest s’ha celebrat a Sant Fost de Campcentelles. La jove patinadora ha representat al Club Patinatge Arenys de Munt en un campionat format per 32 patinadores.

Degut a les noves normatives de la federació, Martinez ha hagut de fer un salt de la categoria juvenil de primer a competir com a Junior, per tant el repte ha estat més elevat.

La patinadora ha realitzat una gran posada en escena en el seu disc curt obtenint una 3ª plaça provisional, i gràcies a un programa llarg gairebé perfecte, ha aconseguit mantenir la posició.

Iria Martinez fa una valoració molt positiva d’aquest resultat i explica que s’ho va passar molt bé, ja que en tot moment va estar acompanyada de les seves amigues.

Amb aquesta classificació ha aconseguit la seva plaça al Campionat de Catalunya que tindrà lloc del 19 al 21 d’Abril a Santa Cristina d’Aro. Si finalitza en una de les primeres 8 posicions, aconseguirà el passaport pel Campionat d’Espanya.

Així doncs, aquest ha estat un nou i difícil repte aconseguit per la patinadora i el seu equip tècnic format per Gesica Pi i Olga Seva.